Bescherm je woning tegen de zomerhitte met screens met zuignappen

Bescherm je woning tegen de zomerhitte met screens met zuignappen

De zomer nadert met rasse schreden. De wereld wordt weer groen, de zon laat zichzelf steeds vaker zien en de wind brengt steeds minder kou met zich mee. Ervaar jij tijdens de zomer ook last van hitte in huis? Velen overwegen dan het plaatsen van airconditioning of elektrische zonwering, maar dat is niet altijd haalbaar, vooral in huurhuizen.

Een alternatief zijn ventilatoren, maar deze verbruiken veel energie om de warme lucht alleen maar van de ene plek naar de andere te verplaatsen. Jij hebt een effectievere oplossing nodig, zoals een screen met zuignappen van Sunwise.

Waarom is het belangrijk om warmte in huis te voorkomen?

Overmatige hitte kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, zoals:

  • Hitte-uitslag: jeukende blaasjes die geïnfecteerd kunnen raken als je ze openkrabt;
  • Zwelling van ledematen: zwelling in benen en voeten bij personen met een hoge bloeddruk;
  • Uitdroging: overmatig zweten, een droge mond en hoofdpijn. In ernstige gevallen zelfs ademhalingsproblemen;
  • Spierkrampen: door onvoldoende hydratatie tijdens extreme hitte;
  • Hitte-uitputting en hitteberoerte: duizeligheid, sufheid en zelfs flauwvallen;
  • Algemene ongemakken: slecht slapen, vermoeidheid en prikkelbaarheid, met een slechte concentratie en verminderde alertheid als gevolg.

Bestrijd de hitte zonder hoge energiekosten te veroorzaken

Gezien de stijgende energieprijzen is het een uitdaging om je huis koel te houden, zonder dat je energierekening daarbij aanzienlijk verhoogt. Screens met zuignappen – waarbij montage zonder boren mogelijk is – reflecteren 97% van het zonlicht terug naar buiten en verlagen de temperatuur in huis daardoor tot wel 8 °C. Ze zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen en door hun herbruikbaarheid een duurzame keuze.

Zonwering van Sunwise met zuignappen

Sunwise biedt hoogwaardige, op maat gemaakte zonneschermen, vervaardigd uit de unieke materialen van Serge Ferrari die bekend staan om hun duurzaamheid, veiligheid en stijl. Bezoek de website van Sunwise voor meer informatie over deze milieuvriendelijke zonwering.