Haal het vakantiegevoel naar de tuin met een ligbed

unrecognizable female remote employee working on laptop near swimming pool
Photo by Yan Krukau on Pexels.com

Haal het vakantiegevoel naar je tuin door een ligbed aan te schaffen! Je zet ‘m in de zon, strijkt neer met een verfrissend drankje en bent direct klaar om te genieten. Elke tuin, elk balkon of elk terras is natuurlijk anders. Gelukkig bestaan er heel veel verschillende soorten ligbedden! Waar let je op bij het kiezen van je ligbed? Dat leggen wij je graag uit.

Een- of tweepersoonsligbed

Allereerst bestaat er natuurlijk het eenpersoonsligbed. Lekker languit loungen met een verkoelend drankje in je ene hand en een goed boek in je andere hand. Voor wie op zoek is naar iets meer gezelligheid, bestaan er ook tweepersoonsligbedden. Ga dus na waar jij op zoek naar bent. Met meerdere mensen in huis is het dus misschien net zo leuk om een tweepersoonsligbed te kopen. Maar in je eentje is dit natuurlijk ook een prima optie. Dan kun je lekker languit liggen en écht optimaal genieten. 

Ingebouwd zonnescherm

Sommige ligbedden  hebben een ingebouwd zonnescherm. Dit is vooral handig als je met je lichaam in de zon wil liggen, maar je hoofd graag in de schaduw wilt houden. Bijvoorbeeld omdat je een boek wilt lezen. Bedenk dus goed wat het doel is van jouw ligbed. Lig je sowieso liever uit de zon? Dan is een zonnescherm misschien geen essentieel punt voor jou.

Wieltjes

Een ligbed met wieltjes is erg handig. Zo hoef je nooit met het bed te slepen wanneer je hem ergens anders neer wilt zetten. Weet je zeker dat je het ligbed op een vaste plek gaat neerzetten? Dan zijn wieltjes niet nodig.

Verstelbaarheid 

Ligbedden zijn er in vaste en verstelbare varianten, maar de verstelbare variant is wel het populairst. Dit houdt in dat je de rug van het bed in een andere positie kunt zetten. Handig als je van plan bent om zowel te liggen als te zitten. 

Hopelijk hebben we je een beter beeld gegeven van waar je op moet letten als je van plan bent om een ligbed voor in de tuin aan te schaffen. Waar je ook naar op zoek bent, Van der Garde heeft het perfecte ligbed voor jou!