Hoe kom je aan een goed systeem voor tijdregistratie?

Wanneer je een bedrijf hebt, moet je alles goed bijhouden. Van de facturen die je stuurt en ontvangt, tot je personeels- en salarisadministratie. Dat valt soms nog lang niet mee. Overal stapels papieren en losse notities die je op tijd moet zien te verwerken en dat is, zeker in het geval van je personeels- en salarisadministratie, niet handig. Je wilt er altijd voor zorgen dat iedere werknemer op tijd het juiste bedrag krijgt uitbetaald. Het is daarom een goed idee om eens bij Kelio te kijken. Kelio heeft oplossingen voor tijdregistratie die verder gaan dan alleen het noteren van de werktijden van het personeel.

Wat kan Kelio voor jouw bedrijf doen?

Heb je een bedrijf met een paar werknemers die allemaal hun vaste uren werken, dan kan het zomaar zijn dat je het idee hebt dat je geen tijdregistratie-systeem nodig hebt. Maar niets is minder waar. Ook met werknemers die vaste uren werken, kan het maken van een rooster soms een uitdaging zijn. Mensen worden ziek en moeten uitgeroosterd worden, dan worden ze weer beter en moeten ze weer ingeroosterd worden. Ook heb je natuurlijk te maken met vakantiedagen, overuren en andere wijzigingen op het rooster. Denk ook bijvoorbeeld aan de feestdagen waarop niet gewerkt wordt, maar die wel uitbetaald moeten worden.

Heb je een bedrijf waarin in ploegen wordt gewerkt, dan is de uitdaging nog een stuk groter. Je hebt dan te maken met wisselende diensten, persoonlijke voorkeuren van je medewerkers en ook alle verlofdagen, ziektedagen, vakantiedagen en verplichte vrije dagen. Zie dat maar eens goed op papier te krijgen. Door gebruik te maken van de mogelijkheden die Kelio biedt maak je het jezelf een stuk gemakkelijker.

De oplossing van Kelio maakt het ook mogelijk om de aanwezigheden te registreren, hiermee bent u altijd op de hoogte van wie aanwezig is of niet in real time.

Vraag een demonstratie aan

Wil je meer weten over alle mogelijkheden die Kelio biedt? Dan kun je online een demonstratie voor de Kelio-software aanvragen. Je kunt in je aanvraag precies aangeven wat jij zoekt en wat Kelio voor jou zou kunnen doen. Vraag deze demonstratie aan en zie dat het een stuk gemakkelijker kan!