Oh, kom er eens kijken…

Hoewel het nog ver weg klinkt door de zomerse temperaturen, is het over 4 maanden alweer zover: Sinterklaas. De geur van versgebakken pepernoten, overal wordt er Sinterklaasmuziek gedraaid en wortels worden ingekocht voor het paard van Sinterklaas. Voor jong en oud is het de vrolijkste periode van het jaar. Bij het feest van Sinterklaas, horen cadeautjes voor de kinderen erbij. Er is zoveel keus uit speelgoed, dat het lastig kan zijn om een leuk cadeau voor je kinderen te bedenken. In deze blog bespreken vier cadeaus waar je je kinderen ontzettend blij zult maken, of beter gezegd: waar Sinterklaas ze blij mee zal maken.

Knutsel set

Is jouw dochtertje erg creatief en houd ze ervan om bezig te zijn met haar handen? Dan is een knutsel set het perfecte cadeau wat Sinterklaas jouw dochtertje cadeau kan geven. Sieraden maken, kralen strijken, papier-maché of een schilder set, voor elk kind is er wat te vinden. Naast dat het erg leuk is voor kinderen om te knutselen, is het ook erg leerzaam en goed voor de ontwikkeling van hun jonge hersenen. Het stimuleert de creativiteit en de vaardigheden van kinderen om prachtige kunstwerken te maken. Het leuke aan knutsel sets is dat ze bestaan voor elke leeftijdscategorie, waardoor deze ook door jonge kinderen gebruikt kunnen worden. Knutsel sets zijn onder anderen makkelijk verkrijgbaar bij speelgoed winkels.

Bordspelletjes

Iedereen houdt van bordspelletjes. Het is een makkelijke manier om een gezellige tijd te hebben met vrienden en familie. Bordspelletjes zijn leuk en leerzaam voor kinderen. Bij het spelen van spellen is het belangrijk om diep na te denken wat je volgende stap zal zijn om te winnen. Spelletjes bevorderen en ontwikkelen het denkvermogen waardoor kinderen op een goede manier op een spelende wijze veel leren!

Gameconsoles

Er zijn veel soorten gameconsoles. De populairste zijn de Nintendo Switch, Xbox of Playstation. Hoewel gameconsoles vooral veel door tieners en jongvolwassenen worden gebruikt, is een gameconsole een hartstikke leuk cadeau voor kinderen voor Sinterklaas. Voor elke leeftijdscategorieën zijn er veel soorten spelletjes verkrijgbaar. Hierdoor kunnen zowel jouw 16-jarige zoon als jouw 7-jarige spelletjes spelen die gemaakt zijn voor hun leeftijdscategorie. Daarnaast zijn er ontzettend veel familiespelletjes verkrijgbaar voor een gameconsole, waardoor het hele gezin gebruik kan maken van dit prachtige apparaat!

Karaoke set

Hoewel niet iedereen er even goed in is, geniet elk persoon ervan om mee te zingen met zijn/haar favoriete liedje. Een karaoke set is daarom een leuk cadeau om te geven voor Sinterklaas. Het brengt ontzettend veel gezelligheid met zich mee waardoor een familieavondje meeblèren met de leukste hits ongetwijfeld geslaagd zal zijn!