Ontdek de juiste afmetingen: een gids voor verschillende trampoline afmetingen

Trampolines zijn een geweldige manier om plezier te hebben en actief te blijven in de buitenlucht. Bij het kiezen van een trampoline is het belangrijk om de juiste afmetingen te overwegen, zodat je de optimale springruimte hebt en tegelijkertijd rekening houdt met de beschikbare ruimte in je tuin. In deze blog delen we een gids met verschillende trampoline afmetingen in meters en centimeters, zodat je de juiste maat kunt kiezen die past bij jouw behoeften en ruimte.

Mini-trampolines

Mini-trampolines zijn perfect voor individueel gebruik, zowel binnen als buiten. Ze hebben meestal een diameter van 90 cm tot 140 cm en zijn ideaal voor kinderen of volwassenen die op zoek zijn naar een compacte trampoline voor lichte oefeningen en plezier. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn gemakkelijk op te bergen.

Trampolines van 244 cm

Deze maat trampolines zijn geschikt voor kleinere tuinen of voor wie beperkte ruimte heeft. Ze bieden voldoende springruimte voor kinderen en kunnen meestal één of twee springers tegelijkertijd accommoderen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende vrije ruimte rondom de trampoline is voor veilig gebruik.

Trampolines van 305 cm

Trampolines met een diameter van 305 cm zijn een populaire keuze voor gezinnen. Ze bieden meer springruimte en kunnen meerdere springers tegelijkertijd accommoderen. Deze maat trampolines zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en bieden een goede balans tussen ruimte en draagbaarheid.

Trampolines van 366 cm

Trampolines van 366 cm zijn ideaal voor grotere tuinen en bieden nog meer springruimte voor het hele gezin. Ze zijn geschikt voor meerdere springers en bieden voldoende ruimte voor sprongen en trucjes. Deze trampolines kunnen een geweldige optie zijn voor gezinnen met oudere kinderen of actieve tieners.

Trampolines van 427 cm en groter

Als je een ruime tuin hebt en op zoek bent naar een trampoline met maximale springruimte, dan zijn trampolines van 427 cm en groter de juiste keuze. Deze trampolines bieden de meeste ruimte voor sprongen en zijn geschikt voor ervaren springers en trucjes. Ze zijn ideaal voor gezinnen die graag samen plezier willen hebben en actief willen blijven.

Bij het kiezen van de juiste trampoline is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte en het beoogde gebruik. Zorg ervoor dat je voldoende vrije ruimte rondom de trampoline hebt en houd rekening met de veiligheidsmaatregelen. Met de juiste trampoline afmetingen kun je genieten van eindeloos plezier, gezonde beweging en onvergetelijke momenten met het hele gezin.