Leukste dingen om te doen met paddo’s op 

Ben jij binnenkort van plan om te gaat trippen met psychedelica op? Dan kan je enorm veel leuke dingen doen om je trip nog beter of intenser te maken. Wij vertellen je wat de leukste dingen zijn om te doen met paddo’s op. 

#1 Outdoor tripping 

De natuur! Vooral wanneer je een trip hebt kan de natuur nog intenser worden ervaren. De bomen, dieren, geluiden van de bomen en de vogels, de wind in je gezicht. Outdoor tripping is echt de nummer #1 go, wanneer jij gaat trippen. Deze beleving moet je natuurlijk we doen met de beste paddo’s op. Klik hier voor de beste paddo’s.

Een trip kan best heftig zijn natuurlijk. Zorg dus als je de natuur in gaat je altijd weet waar je bent of dat je extra eten en drinken bij je hebt. Daarnaast is het ook goed dat een interactie met mensen die je niet kent als bijzonder kan worden gezien. Dus zorg dat je het doet op een rustige dag in het bos en het liefst in een vertrouwde omgeving. 

#2 Schilderen, kunst

Een trip kan zorgen voor creativiteit en natuurlijke inzichten. Je creatieve inzichten, je kan dit tijdens je trip eens testen. Zorg ervoor dat je voorbereid je trip ingaat. Regel bijvoorbeeld enorm veel stiften, potloden en vellen om op te schrijven. Wellicht ga je liever schilderen, zorg dan voor een schilderezel, doek en genoeg verf. 

Als je trip een beetje op gang is kan je gaan beginnen. Zorg ervoor dat je in een creatieve omgeving bent. Lekker veel schilderijen kunnen daarbij goed helpen. Nu hoeven we niet te zeggen laat je creativiteit de vrije loop, want dat gebeurt automatisch. Je gaat de meest geweldige kunststukken maken. Daar zijn we van overtuigd. 

#3 Muziek luisteren 

Het is misschien niet zo origineel. Maar muziek luisteren tijdens je trip is één van de beste dingen die je kan doen. Zo heb je tegenwoordig heuse tripmuziek. Deze muziek is gecomponeerd met verschillende tonen, bass verschillen etc. Dit gaat ervoor zorgen dat jij je trip nog heviger ervaart. 

Er zijn in het verleden enorm veel muzikanten naar buiten gekomen dat er bepaalde muziek is bedacht tijdens een trip. Je kent The Beatles wel of Pink Floyd. Deze bands hebben enorm veel van hun muziek onder invloed van paddo’s gemaakt. Wij kunnen er trouwens zo nog een aantal voor je noemen. 

#4 Trippy movies of visuals 

Wanneer je gaat trippen kunnen geluiden, beelden en kleuren enorm intens worden ervaren. Dit kan je versterken door opzoek te gaan naar trippy visuals. Ook een schilderij kan dan al heel mooi zijn om naar te kijken. Maar je hebt ook video’s en visuals die speciaal gemaakt zijn voor mensen die een trip aan het maken zijn. 

Je hebt ook de documentaire, have a good trip. Dit is één die je zeker moet kijken wanneer je aan het trippen bent. Wij hebben hier ook één aantal bijzondere trip filmpjes van Pokemon in de link gezet. 

Have fun met je volgende trip!